Grattiskort

Hejsan!

Idag är det onsdag igen och det betyder att det är min tur att blogga igen, förra veckan så visade jag er ett morsdagskort och denna veckan så har jag fortsatt med min kort verkstad. Så idag tänkte jag visa er ett helt vanligt grattiskort som du kan ge bort till någon som har bemärkelsedag.

grattiskort1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu när det är sommar så är jag helt förälskad i alla härliga färger och jag tycker att man blir lycklig och varm i kroppen av det.

När man tittar ut i naturen och ser hur träd och buskar blir grönare och grönare sedan blommor som blomstrar i landen och i blomlådorna så kan man ju inte annat än att bli inspirerad av färger och alla vackra blommor.

grattiskort2

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag brukar inte sätta mig och göra kort men nu har jag haft ett litet sug så då är det bara till att hänga på så länge det varar! Fast till nästa vecka så tänkte jag faktiskt hitta ett annat projekt att bjuda er på.. Jag har en karamell som jag sitter och suger på fast vi får väl se om jag kan få min ide till verklighet…

grattiskort3

 

 

 

 

Material som jag har använt från butiken hittar ni här:

Cardstock: Canvas – White, Blushing, Mediterranean

Mönstrat papper: Maja Design Paper Pad, Papper Maja Design – Vintage Baby – Sweet Little Princess

Övriga dekorationer: Stämpel Grattiscollage, Fjädrar, Blommor Prima White Pura, Ros XL Rosa, Mellan Baby Blå, Ros – Mellan Vit, Ros – Mini Ljusrosa.

 

Så detta va det jag hade att bjuda på idag vi ses igen nästa onsdag!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *