Grattis i form av ett kuvert

Hej på er!

Idag kommer det ett grattis på födelsedagen-kort från mig. Jag har gjort ett kort i form av ett kuvert. Det är väldigt enkelt att vika ett sådant kort.

Jag har Prima Marketing-Princess Collection ”Charlotte” som stomme i mitt kort. Det pappret är snyggt på båda sidorna, och då passar det perfekt eftersom man ser båda sidorna i kortet 🙂

kuvertkort d

Jag vek hela pappret tvärs över på diagonalen, så det blir som en triangel. Med den spetsiga ”öppna” toppen uppåt. Sedan tar man tag i de två andra spetsarna och för dem inåt mitten och överlappar något. Det ska bli en rak linje på de två invikta flikarna. Sedan tar man tag i spetsen högst upp och viker ner över så det blir som ett kuvert. Klart!

Hoppas min förklaring är glasklar 🙂 . Och i annat fall, om någon skulle önska, hojta till så kan jag förtydliga med bilder.

Efter stommen blev färdigvikt färgade jag in kanterna med Distress Ink-Vintage Photo. Tagen kommer från arket Graphic 45-Place in Time-May, sedan har jag stämplat med min för tillfället favorit-grattisstämpel. Hålet på taget fick en rejäl rosett av det cremefärgade swirl-bandet. Spetsen heter cotton lace och kommer från Reprint.

kuvertkort dd Jag har använt rosor i creme och ljusbrun- här hittar ni rosorna! Varje rosstjälk har jag rullat runt ett penselskaft. Och så lite prickiga fjädrar. Tulpan-charmen hänger i ett vitt pärlband.KuvertkortSom avslutning några halvpärlor i sepiaton. Sedan är det bara att stoppa någon liten present eller kanske presentkort i det lilla facket.

Tack så mycket för mig för idag! Hoppas ni får en härlig helg!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Grattis i form av ett kuvert”

  1. Profilbild för ingalill mohd
    ingalill mohd

    Lånade iden till mitt barnbarn det blev ett spännande kort tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *