Graphic 45 låda

Jag har altrat en låda från Graphic 45. Jag började med att grunda den med Gesso och klädde den sedan med papper från lite olika tillverkare.

Jag har dekorerat med en mängd olika blommor, färdiga och egenhändigt gjorda med Retropunchen. Man kan göra en massa olika blommor. Jag har gjort de mörkare grå med  rhinestones i och de lite större vita rosorna och med samma underbara punch. Verkligen användbar. Jag har även lite silverfärgade pyntebär och silverfärgade blad. Nyckeln har jag bara limmat direkt på blomman. Jag har även satt lite Washitejp underst och inne i lådan har jag lite crispband.

På kortsidan har jag satt ett litet handtag så att man kan dra ut lådan och här syns den vita rosen bättre.

Jag har altrat en sådan här låda innan men i den lade jag ett minialbum istället. Lika kul vilket som faktiskt.

Denna låda kommer att finnas att beskåda i butiken. På lördag är det dags för min LO kurs. Vi kommer att kleta och kladda. Vi ska skrynkla och fördärva och vi kommer att göra lite egna blommor. Det ska bli så kul att göra en LO på mitt sätt.

Tack för titten kära scrappare.

Kram.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Graphic 45 låda”

  1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Läcker box och fiffigt att göra den som ett tittskåp! Härliga grå toner och dina egna blommor är suprsnygga! Så roligt att hålla kurs, förstår att du längtar lika mycket som kursdeltagarna!

    Ha en härlig dag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *