Grabbigt kort

Jag var på 18-års fest i helgen och fick då knåpa ihop ett grabbigt kort till födelsedagsgrisen. Jag tycker dessa papper passade perfekt till detta ändamål. Det är Kaisercraft som släppt lite papper med Attityd.

Jag gjorde lite som förra veckan och stansade ut ett hål på första sidan. Detta klädde jag med lite nät från en byggaffär. Runt cirkeln satte jag ett grovt snöre.

På insidan klistrade jag fast den utstansade cirkeln från framsidan och klistrade utstansade siffror på. Dessa är gamla från mina gömmor men Kristinas har dessa hemma som är i samma storlek. Grattis är av ett annat mindre typsnitt. Jag är ju alfabetsnörd så jag har ju lite att välja på. Tim Holtz har en del att välja på något lite mindre bara. Runt cirkeln klistrade jag en ram som jag gjort av dies från Spellbinder.  Till hålet på framsidan använde jag också en dies från Spellbinders. Till det grabbiga ville jag inte ha blommor så jag satte ett kugghjul som dekoration på framsidan.  Man kan limma på lite muttrar och skruvar om man vill det.

Det var allt för idag. Scrappa på vänner.

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Grabbigt kort”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Wow, så läckert! Snyggt med gallret, skön industrikänsla över det!

 2. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Gillar!!! Kommer nog norpa galler-idén!
  Kram Sofia/Fialisan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *