Grabbiga kort

Hej allesammans!

Tycker ni precis som jag att det är en utmaning att göra kort till killar/grabbar…. jag tycker det är ursvårt då det i mitt fall alltid blir både pluttigt & nuttigt 😉

I mitt senaste DT-paket fick jag 2 läckra papper som var perfekta till just lite tuffare kort passande en grabb. Jag gick utanför min ”comfort zone” och gjorde dem clean&simple .

_DSC0284Till det första kortet använde jag mig av pappret: On Stage från Kaisercraft ihop med svart och beige cardstock. Jag dekorerade med charms, en tag och foambokstäver.

_DSC0283Pappret till kort nummer 2 kommer också det från Kaisercraft och heter: Game On – detta är tillfälligt slut i butiken. Här använde jag återigen svart cardstock, vitt cardstock och en stjärna från mina egna gömmor. Texten skrev jag ut med hjälp av min dymo. Alla kanter färgade jag in med walnut stain för att få lite lugnare look.

Det var mina grabbiga kort det!

Tack för idag och ha en härligt vecka! Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Grabbiga kort”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Jag blir alltid så grymt imponerad av dig! Så härligt att se dig lyckas på bra med clean and simple! De här papperna är ju fantastiska i sin helhet, så du gjorde ett helt rätt val med sparsamma dekorationer.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Kristina!!
   Det är härligt med utmaningar 🙂
   Kramar Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *