Gör dina egna smycken

Idag så ska jag visa er ett par örhängen som jag har gjort och sedan ett litet armband som en av mina pojkar gjort.

Det är väldigt roligt att bryta av papperspysslet med att göra något annat och att jobba med pärlor och göra egna smycken i olika färger och former är jätte roligt!!

 

Kristina har ju utökat sin butik med lite annat än bara scrapbooking så va inte rädda att gå utanför boxen och prova något annat.. Smyckestillverkning är inte bara roligt det är faktiskt ganska lätt och inte alls svårt när man är nybörjare. Det man behöver är lite bra verktyg i form av tänger lite olika kedjor, elastiska trådar, pärlor och kanske lite berlocker eller charms.

 

Det som jag har använt till dessa örhängen är:

Kedja, vita pärlor, vita fjädrar, bjällra klocka., O-ringar, Klämbar Avslutningshylsa (till fjädrarna)

Jag tillhör som sagt den gruppen som älskar att ge bort saker till nära och kära som jag gjort själv och detta är ett perfekt pyssel att ge bort i present när någon fyller år eller liknande.

Sedan lovade jag att visa min sons armband som han också gjort under tiden jag suttit med mina smycken, det är perfekt att sitta och spendera lite tid ihop med sina barn när man pärlar armband eller liknande.

armband1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så detta va det jag hade att bjuda er på idag och nästa vecka hade jag tänkt att visa er ett inlägg med midsommartema, men vad det blir får ni suga på en vecka till!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *