God fortsättning julkort

Hej hej!

Då var julen över för denna gång och jag hoppas att ni har haft en väldigt bra julhelg, med mycket av att det goda som hör denna högtid till. Även att vi har passerat julen så är det ju fortfarande vinter i vårt avlånga land, ja eller mer eller mindre i vissa delar i alla fall. Jag har fortfarande barmark här på den småländska kusten.

Men man kan ju fortfarande skicka kort och önska god fortsättning och ha vintertema på sina kort och det är just ett sånt jag har gjort idag.

Jag valde att göra ett stafflikort idag för att jag tycker att det är ett trevligt kort att ha ståendes uppe. Det blir nästan alltid så att det dimper ner något kort i brevlådan från någon som man själv inte har skickat till och då är det perfekt att göra ett sånt här kort.

Till basen på kortet har jag använt vitt cardstock och sedan jobbat vidare med blått cs och ett lila glittrigt papper. Mönstrade papper har jag använt mig av ett papper från Maja design och Bo Bunny.

Lyfter man upp överdelen på kortet så finns det ett ställe att skriva sin lilla hälsning. Jag har dekorerat kortet med 3D stickers från paper house och blå rhinestones .

Nu blickar vi fram emot nyår och hoppas på ett underbart 2016!

Trevlig helg på er allesammans kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *