Goa syskon

Visst är det härligt med goa syskon? Båda våra äldre söner är så otroligt glada i sin lillasyster. Idag visar jag en layout gjord på det temat 🙂

goasyskon

Jag älskar ju att kladda med färger och mister, så även på denna layout. Min bas är ett vitt cardstock med canvasstruktur. Med schablonen Mania-Basic alfabet har jag duttat ut Distress Ink Paint Metallic Brushed Pewter med en liten skumsvamp samt sprayat genom samma schablon med Glimmer Mist Apple. Därefter har jag målat ut Distress Ink Paint i Metallic Brushed Pewter på ett återanvändningsbart bakplåtspapper, sprayat med Glimmer Mist Apple på det, samt en pyttesvag hint av Glimmer Mist Santa Baby i hörnet. Därefter la jag pappret i färgen och smetade runt lite.

Goa syskon d

Fotot har fått en svart fotomatta av cardstock. Det stor-prickiga pappret kommer från My minds eye-Lost & found och heter Antique Elegant, det små-prickiga kommer från samma serie och heter Timely. Gillar dom massor! 🙂 Även stickers-dekorationerna jag använt är från denna serien och ni kan hitta dom här! Några av dekorationerna har jag ritat med svart penna runt och även runt hela layouten.

Goa syskon d d

Några av prickarna har jag fyllt i med genomskinlig Paper Pen, en nyhet i butiken. Det svarta trähjärtat från Vivi Gade hittar ni här. Titeln är utstansad med dies från egna gömmor, men i butiken hittar ni flera snygga alfabet!

Det var allt jag hade för denna gång!

Ha det bra!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Goa syskon”

 1. Profilbild för Maringols
  Maringols

  Åh vad fint!! Gillar verkligen bokstäverna du gjort!!!

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så mycket!!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *