Glöm inte Mors dag

Äntligen här igen!

Nu är jag tillbaka igen efter 3 veckors ofrivilligt uppehåll. Jag råkade ut för en datorkrasch precis innan min 2 veckors sol/bad semester så därför har jag inte kunnat visa mina alster. Men nu ska det fungera precis som vanligt framöver.

Idag tänker jag skämma bort er med 2 inlägg, det första är ett kort till Mors dag. Ni har väl inte missat de underbara papperna från Pion Design som finns i butiken. Jag älskar Pion Design så jag kunde inte låta bli att köpa på mig av nyheterna.

Jag har valt att göra en lite annorlunda kortvikning eftersom jag ska få plats med det hemliga innehållet. Kortbasen har jag gjort av CS Walnut Cream och dekorerat med Pion Design – Purple Wallpaper både på ut och insidan. Kanterna är distressade med walnut stain och sedan blingat med stickles glue- Platinum. I nedre kanten har jag limmat fast en bit spets och en pärlband.

Måtten på kortet är: 19.5 x 9.5 cm.

Jag väljer att visa insidan odekorerad eftersom jag vill ju inte att mor ska få veta redan nu vad hon ska få 😉 .

Framsidan har jag dekorerat med bilder från arket Alma’s Sewing Room – Images och Vintage Bilder – Family . Texten ”happy mother´s day” hittade jag på pappret Papper Graphic 45 – Place In Time – May Cut-Aparts.

vita och röda pappersrosor, bladen och skelettlöven hittar ni självklart i butiken. Den söta lilla skon är en knapp som kommer ifrån You Do. Lite vita pearls och stickles glue satte extra piff på kortet.

Jag hoppas att jag gett er lite inspiration i ert pysslande.

Vi ses lite senare i em då jag visar upp ett dopkort.

KRAM DT-Maria

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Glöm inte Mors dag”

 1. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Åh så tjusigt, Maria!! Vilka små fina detaljer du har jobbat med här, men jag är nyfiken på vad som kommer att gömma sig på insidan…

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättefint morsdagskort! Och va spännande med den hemliga insidan.
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Hihi..jag kan lova att det är en mor som är mer än nyfiken.
   Jag får avslöja innehållet vid ett senare tillfälle.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *