GLAD PÅSK!!!

En riktigt GLAD PÅSK önskar jag er alla!

Idag kommer min glad påsk-hälsning i form av en layout, med lilla jag som motiv. Så bilden är drygt 30 år gammal 🙂 . Lite kul att scrappa så gamla bilder också, och inte bara färska :).

Jag har utgått från ett cardstock, jag har sedan strykt ut gesso här och där med en spatel. Därefter lagt på modelling paste genom swirl and star schablonen från Stencil Mania. Jag har sprayat med Glimmer Mist Apple samt en gul mist från egen gömma. Sedan har jag även använt mig av en rolig nyhet i butiken, nämligen spritzer. Ett mer utförligt inlägg om denna produkt kommer att dyka upp här i bloggen. Man kan använda vilka tuschpennor man önskar och airbruscha med. En väldigt kul leksak 🙂 . Jag har här använt rosa penna. Runt kanten på layouten har jag skuggat med Distress Ink Worn Lipstick.

Jag har stansat ut en ram med Spellbinders Nestabilities Dies i svart cardstock och satt runt fotot. Ett litet sött tårtpapper bakom det. De randiga stickersremsorna bakom fotot och pilen ”happy days” kommer från ett stickers ark från My Minds Eye, och finns tyvärr inte i butiken just nu. Men den rosa motsvarigheten finns här. Spetsen bakom fotot kommer från Reprint och är cremefärgad.

De vita blommorna och fjärilarna kommer från ett fjäril och blom-kit. Fjärilarna har fått en liten sträng med Stickles-Frosted Lace i mitten. Blomklustren består av följande, mellanstora gula rosor, mellanstora orange rosor, små vita rosor som mistats med gul mist, guldfärgade blad samt en mitt i en av blommorna i form av en smaskig twisted pops-knapp. (Godis hör ju påsken till 😉 ) . Jag har ritat swirls med paper pen i guldfärg, samt några prickar i kanterna.

Titeln är utstansad i svart cardstock, liknande typsnitt finns här!

Jag hoppas ni får en härlig påskhelg med mycket glädje och god mat. Vi ses igen nästa torsdag!

Kram Sofia/Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *