Ge dina gamla saker nytt liv

Hejsan!

Då var det min tur att fortsätta på temat återvinna/återbruka och detta är som sagt något som jag tycker väldigt mycket om att göra. Det va nästan så att hjärnkontoret gick i lås för att jag hade så mycket idéer att jag inte fick ihop något alls, men efter mycket om och men och med en liten spark i rumpan av en underbar vän så fick jag en ide som började gro.

Jag har länge och väl funderat på att köpa mig ett vinställ men det blir ju aldrig av så då blev det så att jag började titta på en gammal värmeljuslykta som jag har hängandes på väggen i köket och sa den borde man ju kunna göra om till ett vinställ. =)

Så jag plockade ner ljuslyktan och började måla den med vit hobbyfärg, när färgen var torr så gick jag loss med en disksvamp som har en hård ruggig ytan nästan som ett sandpapper slipade bort lite färg för att det skulle få lite mer vintage och shabby chick känsla. Givetvis så hade jag så bråttom när jag satte igång att jag glömde att ta en förebild men har en liknande så jag tog kort på den istället.

Det var samma ljuslyktor på den jag gjort om som denna men jag valde att byta ut dom i vinstället till några lite mer elegantare.

Jag ville ha mitt vinställ Clean and simple så det blev väldigt lätt dekorerat men jag har gjort små blomknippen av lite blandade flera olika dekorationsblommor från butiken och ett litet sött spets som hjälper till att hålla fast flaskan mot stället.

Hoppas att ni blev inspirerade att återvinna och att ni kanske med får för er att göra ert egna vinställ. Det bästa med detta vinstället är att man både får plats med en vinflaska, 2 vinglas och ändå ha plats till 2 ljuslyktor.

Ha en fortsatt trevlig vecka nu så ses vi igen på onsdag!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *