Gäst DT-Marie Hagdahl ”Malatezta” Med JulBoxar

Jag heter Marie, men på olika forum och på min blogg kallar jag mig Malatezta. Många frågar mig vad namnet kommer ifrån och det kommer från tiden då jag spelade onlinespel. Någon av mina karaktärer i spelen hette alltid Malatezta, därför hänger detta kvar än idag.
Jag bor tillsammans med min make och våra fyra söner i Älvsjö som ligger i södra Stockholm. Till vardags arbetar jag som IT-tekniker på ett stort bilföretag. Började med scrapbooking 2005 då jag fick lite saker från min svägerska och jag fastnade direkt. I början gjorde jag LO:s, som sedan gick över till kort och nu brinner jag för att göra 3D alter som askar, korsetter, barnvagnar m.m. Det är med stor ära som jag gästar Kristinas Scrapbooking under december.
 
När jag fick mitt paket från Kristina visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för alster. Det kom så mycket fina saker och jag hade så många idéer. Till slut bestämde jag mig för att skapa två stycken juliga askar att lägga någonting gott i och använda som t.ex. gå-bort-present eller varför inte att ge till dagisfröknarna nu inför julledigheten. Förra året fick jag värdens bästa födelsedagspresent, nämligen en Silhouette Cameo och den går nu varm här hemma. Använde den för att skära ut dessa två askar som jag ska visa nu.
 
Till asken med julgranen har jag använt grön cardstock som bas. Det mönstrade pappret kommer från Simple Stories. Runt julgranen använde jag Stickles Glue Icicle för att få den utstansade granen att  glittra lite.

Asken med snögubben har jag använt grå cardstock som bas och det mönstrade pappret kommer från Echo Park. För att snögubben skulle se mer ut som om den var gjord av snö använde jag en snöpenna ur min egna gömmor som heter Liquid Appliqué. Lät den torka över natten och värmde sedan med embossingfönen så att färgen ”poppade” upp sig som snö 🙂 

Sköt om er där ute i vinterkylan, och besök gärna min blogg ! Kram Marie!

 

Vill du läsa mer om Cameon och alla dess möjligheter så klicka här!
Just nu är vi sänkt priset från 3790! Spara 595 kronor!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Gäst DT-Marie Hagdahl ”Malatezta” Med JulBoxar”

 1. Profilbild för Stephi
  Stephi

  vilka läckra boxar med handtag.
  Snyggt med det utskurna.

 2. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Wow! Vad snygga! Jag har ju också en Cameo hemma, så jag ska nog ta och skära ut några såna!! Jättefint gjort runt ”hålen”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *