Gäst-DT Frida Med Näsduksaskar och Tag

Hejsan!
Jag heter Frida men på nätet kallar jag mig Pysselfröken. Jag bor i ett litet hus i Värmland tillsammans med min sambo, två barn, två hundar och tre katter. Jag arbetar heltid som förskollärare på en liten förskola. Pyssel har i någon form alltid varit en del av mitt liv. För 9 år sedan upptäckte jag scrapbookingens underbara värld och är ohjälpligt fast. Till att börja med gjorde jag layouter men nu för tiden är jag främst en kortmakare. Jag älskar stämplar och färgläggning. När jag inte pysslar snörar jag gärna på mig löparskorna och springer en runda. Tusen tack för att jag får möjligheten att gästa Kristinas Scrapbooking. Det ska bli jättekul!

Jag har vikt små askar av Cardstock, Pinecone och Bling Bazzil Flatbroke, att ha näsdukar i. Jag har använt denna mall som jag har ritat själv:

Längs strecken har jag bigat för att det ska gå lättare att vika ihop asken. Det mönstrade pappret som jag har klippt tomtarna ur heter Tags Christmas Carols och kommer från Reprints serie Christmas Carol Collection. Överst på askarna har jag stansat ut en rundel för att det ska gå lättare att ta ur näsdukarna. Slutligen har jag dekorerat askarna med Spets från Reprint (Off White), Hampasnöre och Röda rosor 15 mm. Snöflingan har jag stansat ut med en Punch från Martha Stewart men jag tror att den tyvärr har slutat tillverkas.

Av Reprints Tags Christmas Carols gjorde jag också en tag att sätta på en julklapp. Jag klistrade fast tagen på ett cardstock för att det ska gå att skriva en hälsning på baksidan och dekorerade den med doilie (från eget scrapmaterial), Beige Spets, Röda rosor 15 mm, Hampasnöre, Blad 10-pack vita 7 cm och vintagebild från Pion Designs, Vintersaga.

Kram från Pysselfröken.
Klicka här för att besöka Pysselfrökens blogg!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Gäst-DT Frida Med Näsduksaskar och Tag”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Så snyggt Frida!! Underbart material du fått att arbeta med!!
  Tack för mallen! Sparar ner den… 😉

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Jättefint!! Alltid kul när man lägger ut mallen också! =)

 3. Profilbild för linda
  linda

  Åhh blev alldeles kär i näsduksaskarna den mallen sparar jag och tackar för härlig inspiration, kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *