Gäst-DT Frida Med Ett Tältkort Med Julmotiv

Hej! Idag var det dags för Frida igen, som idag visar ett väldigt vackert julkort i ”tält”-modell.

Jag utgick från ett ark cardstock,  i storlek 12cm x 29 cm. Jag bigade vid 12 cm, 14,5 cm och 17 cm. När jag sedan viker ihop det ser det ut så här från sidan.

Jag brukar sätta fast allt på kortet innan jag klistrar ihop det upptill. De mönstrade pappren som jag har använt kommer från Maja Designs serie Julen är här och heter Girlanger. Jag har stansat hål i framsidan med en rund dies för att få ett fönster. Längs alla papperskanter har jag dragit med Distress ink Pad i nyansen Vintage Photo. Jag har dekorerat med Spets – Crochet Lace Border- Naturbeige och vinröda vita och röda pappersrosor från Reprint. Enkvistarna har jag stansat ut med Branch Punch från Martha Stewart. Paketen och Poststämpeln är äldre Magnoliastämplar. Poststämpeln har jag embossat med vitt pulver.

Motivstämpeln heter Little Tilda och kommer från Magnolias kollektion Little Cristmas Collection 2012. Jag har färglagt med Promarkeroch Flexmarkers.

På baksidan finns plats att skriva en hälsning till mottagaren. Jag har dekorerat med en vitmålad Wood Flourishes – Holly Curl som jag har satt fast Pearls i nyansen Plommon på.

Kram Frida/Pysselfröken


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Gäst-DT Frida Med Ett Tältkort Med Julmotiv”

 1. Profilbild för Susy
  Susy

  Så härligt snyggt kort du har gjort, Frida!
  Helt underbart och din färgläggning är så härlig!

  KRAM SUSY

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  WoW så fint!!! Underbar färgläggning och jag gilar verkligen de små paketen och den runda tagen, sååå fint!!
  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *