Gäst-DT Åsa-Lill Med Lucia-firande Magnolia-Tilda

Hej igen!

Idag visar jag mitt andra inlägg som Gäst DT hos Kristinas Scrapbooking. Dagen till ära är lucia och idag får vi höra alla dessa fina luciasånger och äta en lussekatt eller två!

Jag har gjort en vikning (som jag inte vet vad den heter) där jag har använt Bling Bazzill – String of Pearls som kortbas och mönsterpapper kommer från Maja Designs kollektion Julen är här ”Dekorera”. Omslagsbandet är gjort i samma mönsterpapper och jag har embossat en stämpel som heter God Jul med Snöflingor.

När man öppnar kortet ser man ett litet luciatåg. (Se bilden nedan.) Stämplarna är från Magnolia och jag har maskat ihop dem och färglagt med Distress Ink dynor.  Texten är utskriven från datorn med ett typsnitt som heter Scriptina. Jag gjorde ett litet kyrktak för att förstärka känslan av att det var ett luciatåg i en kyrka och jag har använt Bling Bazzill- Flatbroke till taket samt ett mönsterband som heter Starry Night Brown. Bårdspetskanten som går längs sidorna är en kantstans från Martha Stewart och heter Doily Lace. De dekorationer jag använt mig av är stora rosor från Reprint, små beiga rosor, julblommor, bladstans som heterBranch av Martha Stewart samt en bladstans från Magnolia. Noter och kandelaber är dies från Quickutz.
Foto till vänster:
När man viker upp luciatåget ser man en text på Stilla natt. Bakom har jag lagt lite wellpapp. Nertill har jag stansat ut en ram från en spellbinder samt embossat en textstämpel. Samtliga kanter är chalkade med Distress Ink Vintage Photo.
Till lucia hör det också till att tända ljus så jag gjorde även en tändsticksask.(Se foton nedan.) Jag har använt mörkbrun cardstock till grunden samt mönsterpapper från Julpapper maja design. Luciastämpeln är från Magnolia och den är målad med Promarker. Jag har använt Stickles Glitterlim till håret, vilket kanske inte syns så bra på bilden. På sidan har jag fäst guldiga Rhinestones. Bakom motivet har jag dekorerat med wellpapp, spets från Reprint, samma mönsterband som ovan samt hampasnöre. Stora rosor från Reprint, en mindre beige ros samt kvist blad från en Martha Stewart stans – Branch. På kortsidan har jag fäst en vit hjärtformad brad.
Det var alltför mig och jag tackar för de här två gästspelen.

Ha en fin lucia!
Kram Åsalill

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Gäst-DT Åsa-Lill Med Lucia-firande Magnolia-Tilda”

 1. Profilbild för Marie Eriksson
  Marie Eriksson

  Vilket fint kort !! Nu är jag nyfiken vad du har för mått ? Läckert ! 🙂

 2. Profilbild för linda
  linda

  Jättefint och den lilla luciatildan är en favorit här hemma hos mig i år, fin vikning och en härlig ask, hoppas du med får njuta av luciasång och fika idag kram linda

 3. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Oj så fint!!! Stämningsfullt, och väldigt passande så här på Lucia!
  Väldigt kul vikning! Tack för ditt gästspel! 😉
  / DT Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *