”Galen” kärlek med Magnolia

Alla Hjärtans-dag är en underbar dag väl värd att firas och inte minst är den underbar för oss scrappare som får scrappa loss i kärlekens tecken. Magnolias kollektion ”Sweet Crazy Love” är helt ljuvlig och totalt scrapvänlig vilket gjorde tillverkningen av detta alster till en dans på rosa rosor. Arken jag använt ur kollektionen är ”Vintage Pink”, ”Eau de Cologne” samt ”Cloudy Pink Hearts”.

Ur ljus, rosa cardstock från Reprint har jag klippt två hjärtan och fäst samman dem med en liten dragspelsvikning mellan hjärtana. Vips så har vi ett hjärtkort med lite annorlunda form och det gör sig bra både ståendes och liggandes.

Kortet är klätt med Magnolia-arken på både in och utsida. Ett romantiskt hjärtformat tårtpapper, en XL-ros och rosor i mellanstorlek från Inkido, vita glitterbeströdda blad från Prima samt vita rosenknoppar placerades ut för att höja kärleksfaktorn.

Den stora rosen testade jag att behandla på ett för mig nytt sätt. Jag målade in rosenbladen med VersaMark-penna och embossade med vitt pulver. I fokus för blickfånget har jag valt att sätta en vacker chabby chic-ram i fokus och har fäst en bild från vintage-arket ”Boys” i ramen.

Många och vackra är charmsen i Kristinas Scrapbookingbutik och på mitt alster blev det ett ”dubbelhjärta” i silverfärg. En av mina nya favoriter i pysselhörnan fick också vara med på ett hörn, nämligen stickles i färgen ”Platinum” som jag lagt längs kanten på på kortet.

Ha en underbar dag!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

8 svar till ””Galen” kärlek med Magnolia”

 1. Profilbild för Erika Strömberg
  Erika Strömberg

  Ljuvligt vackert! Fina detaljer!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar och bockar! =)
   Vad roligt att du gillar kortet!

 2. Profilbild för Gurkiss
  Gurkiss

  Super läckert 🙂

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, din kommentar värmer =D

 3. Profilbild för Iffa
  Iffa

  Vilket helt underbart kort du gjort!! Jag fick en beställning på ett dopkort idag på jobbet och satt nu på hemvägen och kom fram till att jag skulle göra det i rosa/vit/silver……..oxå går jag in här och ser ditt vackra kort =) Tack för fin inspiration!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Vad härligt…det är precis så det ska vara när man kikar in här, en källa av inspiration! Lycka till med dopkortet, det kommer säkert att bli supersnyggt! Tusen tack för din kommentar, så roligt att du gillade kortet!

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Wow, vilket snyggt kort och vilken annorlunda vikning dessutom!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack Rosemarie! =D

   Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *