G45 album

Jag har knåpat ihop ännu ett album. Det är ju så roligt. Denna gången har jag använt en av de nya serierna från Graphic 45 ”Botanical Tea”. Ljuvligaste pasteller. Som bas har jag använt Craft cardstock och chipboard. 

DSC_4126

Blommor igen och igen. Jag är helt klart beroende av blommor. Här har jag använt lite gamla Mönstrade Scrapbooking papper, vita och röda pappersrosoroch en spetsblomma som jag fått av en mycket duktig blommakerska. Roligt ord, undrar om det finns.

Som spänne har jag ett vanligt skärp som jag köpte på Gekås. Detta har jag satt fast med vanliga brads som fick sig en omgång med hammaren så de blev lite ”gamla”. Metallhörn är läckra. Kristinas har dessa Spraymunstycke istället. De är ungefär lika stora och fungerar på samma vis.

 

I ryggen har jag satt en bit cardstock som jag har embossat och sedan chalkat så att mönster blir mer framträdande. Jag har även satt en bookplate som jag sen hängt en massa olika charms i. Härligt när det skramlar lite. Hålet i bookplaten har jag gjort med en Crop-a-Dile. Hur lätt som helst med den makapären.

DSC_4130

En närbild på framsidan. Glitterlim och gesso på rosorna och  Pearls i de små blommorna. Den stora gula fjärilen kommer faktiskt från ett Reprintpapper.

Det var allt för idag. Nästa vecka får ni se hur det ser ut inuti. Den som väntar får se hihihi.

Kram

dt_jenni


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *