G45 album

April april, hoppas ni är på er vakt idag.

Idag visar jag insidan på albumet som jag visade utsidan på förra veckan. Det blir mycket bilder idag alltså…

DSC_4133

Första uppslaget är en extra enkelsida. Blommorna har jag embossat med det underbara nya pulvret. Till det har jag använt embossdabbern, enklare blir det inte. Några chocolate pearls i mitten. En utstansad fotomatta och sidkanten har fått en omgång med en kantstans. Denna är en egen men Kristinas har många fina att välja på.

DSC_4134

Sida 2 och 3. En stor ficka med en tag i och andra sidan lite mer flera olika dekorationsblommor.

DSC_4135

Sida 6 och 7. En flärp som går att lyfta. Den hålls stängd med hjälp av en magnet. En härlig fjäril fick pryda den sidan. Andra sidan har jag en ficka på höjden med 2 lösa kort till foton i. Dekorerad med olika blommor.

DSC_4137

Sida 8 och 9. Eftersom sidorna är 8×8″ så passade 6×6″ papperna perfekt som fotomatta. Enkelt dekorerad med rhinestones och en bild ur papperna. Andra sidan är rolig. Först lyfter man på locket och under där finns en liten tagficka.

Allt stängs med magneter som man sätter under mönsterpappret.

DSC_4140

Sida 10 och 11. En större flärp som man viker ut och som stängs med en magnet och på andra sidan en utstansad fotomatta med en fjäril och utklippt bild.

DSC_4141

Sista sidan. En remsa som håller två större taggar på plats. Dekorerad med spets och spets. Kanterna är gjorda med en kantstans.

Alla sidorna är dubbla och innehåller en instucken tag. Dessa har jag satt en öljett i och band så att man enkelt kan dra ut dem.

Mycket bilder blev det. Hoppas ni tyckte det var kul.

Kram

dt_jenni


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *