Frostiga ljuslyktor

Bara två veckor till jul och det är nu som jag vill stoppa tiden. Jag älskar att julpyssla och göra julfint men tiden går så fort och det är så mycket jag vill hinna med, jag började ändå tidigt i år.
Det är tiden innan jul som jag tycker är mysigast.Från dessa frostiga lyktor blir det ett väldigt mysigt sken. Älskar det här sprayet, torkar blixt snabbt och det blir en väldigt snygg finish.Jag har använt olika sorters återbrukade glas här men finns många snygga glaslyktor att köpa här. På glasen har jag klistrat olika sorters klistermärken, stjärnor, hjärtan och prickar. Sedan är det bara att spraya. Vissa klistermärken var lättare att lossa än andra. Där det blev lite klister kvar tog jag lite bensin på en tops och gnuggade lite. Färgen är permanent så det går även att tvätta försiktigt med diskmedel.Lyktorna har jag dekorerat med lite olika band och annat smått och gott.
Glöm nu inte bort i all julstress att hinna njuta av allt gott, vackert och det som är mysigt, spela julmusik och bara vara.

Kram Martina

Det här har jag använt:

Glas 

Montana glass spray White
Klistermärken
Spets
Band
Kottar

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *