Frostiga ljuslyktor

Bara två veckor till jul och det är nu som jag vill stoppa tiden. Jag älskar att julpyssla och göra julfint men tiden går så fort och det är så mycket jag vill hinna med, jag började ändå tidigt i år.
Det är tiden innan jul som jag tycker är mysigast.Från dessa frostiga lyktor blir det ett väldigt mysigt sken. Älskar det här sprayet, torkar blixt snabbt och det blir en väldigt snygg finish.Jag har använt olika sorters återbrukade glas här men finns många snygga glaslyktor att köpa här. På glasen har jag klistrat olika sorters klistermärken, stjärnor, hjärtan och prickar. Sedan är det bara att spraya. Vissa klistermärken var lättare att lossa än andra. Där det blev lite klister kvar tog jag lite bensin på en tops och gnuggade lite. Färgen är permanent så det går även att tvätta försiktigt med diskmedel.Lyktorna har jag dekorerat med lite olika band och annat smått och gott.
Glöm nu inte bort i all julstress att hinna njuta av allt gott, vackert och det som är mysigt, spela julmusik och bara vara.

Kram Martina

Det här har jag använt:

Glas 

Montana glass spray White
Klistermärken
Spets
Band
Kottar

 

Det här inlägget postades i DIY, Jul, Pyssel och Hobby av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 11 =