Fröken bus

Genom sitt sista släpp av papper har Magnolia skapat ett ”måste ha begär” hos mig. De är så fina och lagom färdiga. Man får en sliten look på LOn utan att behöva jobba alls. Jag har använt mig av ”Going Bananas” ur Sweet crazy love serien.

Under fotot har jag dubbla fotomattor av CS och bakom det rivna i ytterkanten har jag oxå satt CS. Chalkat med Distress ”pumice stone”. Två olika spets har jag använt, en vit och en creme och det blev hur snyggt som helst.

Fjärilen ( artikelnr 63064-30) var vit från början men eftersom jag älskar att kladda med färg så blev den lila istället med ett litet sött hjärta i midjan och till sist på lite glitterlim. De vita blommorna i botten fanns i samma förpackning som fjärilen och de har oxå fått lite chalk på sig. Bakom fjärilen sticker två tagar ut. Embossade och chalkade med pumice stone och med vanligt snöre i. Lite vackra chocolate pearls är alltid väldigt dekorativa.

Jag är väldigt förtjust i rosor och blandar färg, form och storlek efter humör. De vita har dessutom fått glitterlim på sig. Den söta lilla  Tingeling har jag enkelt snurrat fast i rosstjälken. Tyghjärtat var rött och det tonade jag ner med vit färg helt enkelt för att det skulle matcha. (Finns nog i kassan hos Kristinas så skriv till henne om du vill ha).

Det var allt från mig denna veckan. Scrappa på så ses vi nästa vecka igen.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Fröken bus”

 1. Profilbild för DT Ulrika
  DT Ulrika

  Oj så gulligt! Vad härligt med alla fina detaljer! Superfint!

 2. Profilbild för Maria Meijer
  Maria Meijer

  Oj vad fint!
  Vilken fiffig ide att sätta pärlhjärtat på fjärilen, den idén kommer jag garanterat att norpa 🙂

  Bilden är ju såå charmig!

  1. Profilbild för allram
   allram

   Tack tjejer

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ååh så en sån vacker LO!

  Jag är totalt och handlöst kär i arket ”Going bananas” och du har verkligen scrappat så att det kommer till sin fulla rätt!

  Kram

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilken ljuvlig LO! Underbart foto och alla dekorationerna är ju bara så vackra. Tack för inspirationen… sitter lite fast med en LO, som jag inte riktigt vetat vad jag ska göra med men nu finns det risk för scraplift.
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *