Foto-LO i rödaste rött

I mitt scrapsaliga huvud finns en lång lista på framtida projekt och idéer som förhoppningsvis blir verklighet en vacker dag. Ni känner kanske igen det där? Så många idéer och så lite tid.

En sådan idé som jag har är att scrappa ett fotoalbum med julbilder ända från när de äldsta barnen var blott två äpplen höga. Tänk så mysigt när vi har våra julsammankomster när barnen hunnit bli äldre och vi inte längre ses var dag. Min tro och önskan är att projektet nu har startat i och med denna LO på lille sonen från år 2009:

Layouten är uppbyggd på röd cardstock från Reprint. Designarken jag använt är Cherry and Kraft och Black and Kraft, perfekta för julkänslan. De urklippta formerna färgades in med distress ink ”Black Soot”. Med Versa Mark, vitt embosspulver och en swirl jag har i stämpellådan fick LO:n lite ”pudersnö” över sig. Den bedårande nallebjörnen kommer från arket ”Teddy Love” och har fästs på en tag med brunrutigt band. Ovanför tagen har jag fäst en charm i form av en julklocka.

Helt otroliga och magiska Big Shot har fått arbeta lite och stansat ut staketet ”On the fence”, snöflingorna ”Snow Flurries” och ”Festive Greenery”. Staketet har jag färgat en gnutta med distress ink ”Walnut Stain”. Julblommorna är Gardenia och XL-rosor .

Det var allt från mig denna torsdagskväll, två dagar innan den efterlängtade julaftonen. Jag vill också passa på att önska er alla en riktigt god och mysig jul!

Varma vinterkramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Foto-LO i rödaste rött”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin Lo! Jag måste verkligen lära mig att göra fler lo`s för det är ju kul att ha men jag är så dålig på det…fniss..
  Kram MAlin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack Malin! =D

   Samma här, kommer mig liksom inte för och jag blev lite mättad för ett par år sedan när jag scrappade alla tre barnens babyalbum och som grädde på moset ett bröllopsalbum också. Men skojigt är det och fantastiskt roligt att sitta och kika i sen!

   En riktigt god jul önskar jag dig, kram!

 2. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  En härlig och snygg lo!
  Men ack så välbekant att ha projekt i huvudet som inte kommer längre än så…

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Snällt sagt Elisabet, tack! =D

   Jo, visst är det så, tyvärr. Jag brukar skriva ned flera av mina idéer på post it-lappar, men endast ett fåtal blir verklighet. Kanske man skulle önska sig ”scraptid” i julklapp? 😉

   God jul på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *