Förvaring till dina scrapsaker eller pysselsaker

Hej hej!!

Nu är det onsdag igen och veckorna bara springer förbi snart är det redan sportlov och innan vi vet ordet av det är påsken redan vid dörren.

Idag ska jag visa er ett projekt som jag har lagt ner väldigt mycket tid, energi och kärlek på det är nämligen någon alldeles speciell som ska få denna förvaring som en liten present. Och vad är det jag har gjort då? Jo.. En jätte smidig och söt förvaring till scrapverktyg och lite annat smått och gott.

Här ser ni en bild från av dom olika sidorna och ni ser att jag har gjort 2 små lådor som man kan dra ut och lägga lite småsaker i så som brads eller annat.

 

Sedan om man kollar på motsatt sida mot lådorna så har jag gjort fack till att lägga in några av sina distressdynor och dom ligger väldigt stabilt och bra men ändå lätta att dra ut.

 

Dom andra 2 sidorna ser nästan likadana ut bara att den ena kanten är något högre så är det perfekt att ställa lim eller dina mistflaskor kanske som jag gjort på bilden. Den sidan när den lite lägre kanten är så har jag lagt 2 av mina stansar som jag använder mest men fungerar bra till vad som helst.

Till sist så kommer 2 bilder där jag inte har något alls i så att ni lättare kan se hur jag har byggt upp den.

I mitten så har jag placerat och klätt in 4 stycken toa rullar som man kan ställa pennor, saxar, linjaler eller annat användbart i.

Allt är byggt med wellpapp karting som jag har mätt skurit ut i bitar och sedan klätt in med cardstock och mönstrat papper. Jag har tyvärr ingen beskrivning på detta bygge, jag hade en vision om en liten förvaring med pappersrullar sen gick det överstyr för mig som vanligt när hjärnan och kreativiteten sätter igång.

Men jag började som sagt med att klä in mina pappersrullar och sedan skar jag ut min bottenplatta som allt står på, sedan gick jag vidare med dom långa väggarna som är fästa mot rullarna och sedan har jag jobbat mig utåt på varje sida för att få olika funktioner på bygget.

Hoppas att ni lite kan se och få ett litet hum hur jag har gjort, för att även att det var krävande så har det varit väldigt roligt att se det växa fram.

Material från butiken:

CS/ Mönstrat papper: Bright White, Nude, Papper Pion – Easter Greetings

Övrigt: Metallfötter, Stans, Blad, Rosenknopp,  Rosor vit, vit/rosa, brun, Rhinestones,

 

Hoppas att ni tyckte om min förvaring och jag hoppas att den som ska få den blir glad för då har det gjort mig dag!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Förvaring till dina scrapsaker eller pysselsaker”

 1. Profilbild för Jenny J
  Jenny J

  Men så fantastiskt snygg. Vilken underbar present att få. Hoppas mottagaren är scrappare så hon uppskattar allt arbete du lagt ner på den.
  Kram Jenny

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   ja det är en scrappare som kommer få den:-) En riktigt underbar människa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *