Fortsättning på vin temat…

Hejsan!

Förra veckan så visade jag er ett påskägg för vuxna som jag gömt en bag in box inuti och idag tänkte jag även fortsätta med vin tema, fast men ett litet ställ för en vinflaska. Fick frågan av en vän som brukar följa mina inlägg här om jag inte kunde hitta på något liknande som jag gjorde med ägget fast till en flaska som man kan ha stående framme året om.

Givetvis så kickade jag igång mina hjärnceller och bollade idéer fram och tillbaka med mig själv. Till sist så snubblade jag över ett Pringles rör och stoppade ner flaskan och den passade som handen i handsken!

Jag bestämde mig för att klä hela röret med aluminiumtejp och för att så den där riktigt slitna vintage känslan så knycklade jag ihop varje tejpbit för att sedan öppna den skrynkliga tejpen och sätta fast den.

Efter att alla bitar va på plats så använde jag mitt embossingvektyg och gick loss med det så att tejpen verkligen satte sig. När det var klart gick jag vidare med att måla hela röret med ett tunt lager med vit akrylfärg. Eftersom jag målat allt med färg så har ju aluminiumkänslan försvunnit, men för att trolla fram den igen så kan man slipa bort färg med antingen sandpapper eller en gammal disksvamp med ruggig yta på ena sidan.

När grunden var klar och jag fått fram den vintage känslan som jag ville ha på den så va det bara fritt fram att dekorera och vad för rolig jag hittade i butiken hittar ni här nedanför länkat och även på bilderna.

Material från butiken:

Burlap Jute Band, 3D Stickers – Wine , Pärlband – Mörkgrön,  Off White, Mulberry Ros XL, Dekorations Rosor Reprint Toffee, Calla Lilja, Mulberry Ros Brun, Öljetter Eyelets, Pärlfrans Kristallband

 

Hoppas nu att ni får det trevligt i påsk och att ni njuter av vänner och familjs sällskap!

Många kramar DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *