Födelsedagskort av julpapper!

Även om det snart är jul så är det ju oxå så att det fortfarande finns mängder av folk som fyller år i december, min mammas man tex.
Så jag har gjort ett födelsedagskort till honom där jag använt mig av diverse julpapper utan att för den skull faktiskt få själva kortet ”juligt” Jag tänker mig att det kanske inte är så kul att få ett födelsedagskort som andas jul bara för man fyller år nära jul MEN man kan använda sina julpapper ändå!
Min mammas man har 2 sköldpaddor, hans älsklingsfärg är gul och han älskar att påta i trädgård och gå i skogen osv osv.Så jag tycker nog jag fick till kortet ganska bra även om jag nu använt julpapper!

Kortet har ett kraft papper som bas och på det har jag sedan använt ett julpapper från pion design som heter ”Deer”, jag använde såklart baksidan på papperet som är jättefint mönstrat.
Ett fint tårtpapper för att sedan använda ytterligare ett julpapper från pion design som ser ut som brädor och heter ”winter bird”.
Det prickiga papperet som jag sen använt kommer från ett ”julblock” med massor av fina papper i.

Jag har målat en söt sköldpaddestämpel från Magnolia med distress markers pennorna och runt om har jag tagit detta UNDERBARA frantage pulver!
Självklart har jag dekorerat med lite blommor, en stor vit från egna gömmor, några gula rosor och gröna rosblad. Jag stansade ut lite gula fjärillar från ett restpapper jag hade hemma.

Bilden jag målade har jag stansat ut med en spellbinders som heter Picot Edge Circles, en av mina absoluta favorit spellbinders!
Inuti kortet har jag dekorerat med samma papper, jag gjorde en ficka där jag kunde stoppa i lite pengar. På det bruna kraft papperet har jag stansat en fin kant med en martha Stewart punch som heter ” Flower Bed ”, jättefin stans!

På andra sidan stansade jag ut spellbindern där man sen skriver någon egen hälsning och så dekorerade jag med en platt gul blomma, en platt vit blomma, stansade ut en liten gul blomma av ett restpapper och en vit halvpärla i mitten, lite gröna rosblad runt.Man vill ju ha det ganska platt inuti kortet.
Baksidan har samma stuk som framsidan med papper och dekorationer.
Ja detta var ett annat kort av julpapper som inte blev så juligt.
Hoppas ni tycker om det och använd upp alla era fina julpapper som blir över till andra kort och saker!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *