Fias Nyårskarameller

GOTT NYTT ÅR!!!!!!

Hoppas ni hade en alldeles fantastisk nyårsafton i går! Och jag hoppas vi alla går ett gott år till mötes!

Idag bjuder jag på en ask med nyårskarameller, en altrad gammal plåtburk som även tidigare har huserat på godbitar.

Jag började med att lägga på ett lager med modelling paste, sedan målade jag med vit akrylfärg. När allt var torrt sprayade jag med Prima Bloom spray i färgen Cobalt. Därefter körde jag med Distress Ink Vintage Photo-dyna direkt på asken, och i den fortfarande blöta Bloom-sprayen för att få en ruffig och vintage-liknande färg.

Jag satte på washitejp (från egna gömmor) men i butiken finns många fina rullar att välja och vraka mellan. Sedan vacker spets (fästes med limpistol). Vita stora blommor som sprayades med Prima Blooms spray och distressades med Vintage Photo.

Blommorna från Mönstrade Scrapbooking papper och svart fick även de en dust med distress för att bli lite smutsigare. Runt kanten på burken har jag fäst vita rosor på spetsband och som avslutning på kanten en vit rosett i crispy band. Några chipboard-snöflingor som sprayats med Prima Bloom Spray och fluffiga vadderade satinhjärtan i vitt.

”14” siffrorna i zink kommer från en förpackning med siffrorna 1,2,3,4 och ”year” och ”15” är från ett papper som fanns i butiken tidigare men som nu utgått. Men jag var tvungen att ha med dom i detta projektet för de passade in.

Till sist, några gnistrande vita snöflingor i form av knappar (jag klippte av öglan på baksidan), rhinestones say it in crystals och blå små rosor.

Och med det tackar jag för mig för idag och hoppas vi ses igen om en vecka!

Nyårskramar

Fialisan

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *