Exploding box till bröllop

Idag kommer ett sent inlägg från mig, som precis anlänt hem med tåget från Sundsvall efter en inspirerande kurs med kollegor på arbetet.

För första gången har jag vågat mig på att skapa en exploding box och temat för alstret är bröllop. Asken är klädd i underbara och silverskimrande Allways och Happily Ever After från Little Yellow Bicycle.

Basen är vit cardstock och jag har också använt metallic paper i silver under designarket.

Designarket har jag gått lös på med distress ink Black Soot, Spray and Sparkle och en prickig schablon från privata gömmor. I butiken finns en liknande schablon med prickar.

På locket har jag fäst svart spets och ett vitt löv-band. Blomsterarrangemanget består av vackra, gråbeiga spetsblommor och platta blommor från YouDo. Stora, vita blad syns också bland blommorna.

I butiken finns små, söta satinhjärtan som är perfekta till bröllopsalster.

Nu tar vi oss en liten titt inuti asken:

Det stiliga brudparet kommer från Magnolia. Just denna stämpel finns inte längre i butikens sortiment, men många andra fina motiv att välja bland. Färgläggningen har skett med Promarker. För att få motivet att stå upp har jag klippt och vikt ett stycke plastark och fäst motivet på. Motivet är placerad på en ram utstansad med spellbindern Fleur De Lis.

Så här ser boxen ut när den är utvikt:

De små tagarna med texten ”…Ever after” är klippta ur arket Happily Ever After. Textstämpeln ovanför brudparet är från mina egna gömmor.

Varmt tack för besöket, ha en härlig helg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *