Ett romantiskt kort till Alla Hjärtans Dag

*FAVORIT  I  REPRIS*
Av inspiratör Rosemarie, 2013

Hejsan!

Det har redan spridits en hel del kärlek och romantik här i bloggen och idag blir det mera av den känslan. Jag har gjort ett kort passande för Alla hjärtans-dag eller kanske ett bröllop. 🙂

Jag använde röd och kritvit cardstock till kortet, men för att ge den vita cardstocken mer liv, embossade jag med en swirlstämpel och vitt embossingpulver runt alla kanter. Slutligen embossade jag också ett litet hjärta mitt på kortet.

Dekorerade kortet med ett brett rött satinband som matchar de röda satinhjärtana. Jag använde också vit självhäftande pappersspets, vitt pärlband, stora röda rosor, rosknoppar och en charm med två hjärtan.Fjärilen är gjord av velum med en stans från Martha Stewart. Runt kanterna använde jag silverfärgat glitterlim och på kroppen satte jag tre små röda rhinestones.

Även insidan av kortet dekorerade jag med tre satinhjärtan.

Ha en underbar dag!!!

Kram Rosemarie!

 

10 svar på ”Ett romantiskt kort till Alla Hjärtans Dag

 1. Helt underbart Rosemarie!!! Jag gillar allt med detta kort, och jag sparar ner bilden för att kunna lifta det nån gång! Jag gör så sällan kort, och får aldrig till den här stilen, så jag behöver ha inspiration!
  Kram!

  • Åå, tack! Jättekul att kunna inspirera med det här kortet för jag hade så kul när jag gjorde det. Det var lite ”okänd” mark för mig att göra ett kort på det här viset. 🙂
   Kram
   Rosemarie

 2. Ett helt underbart kort, romantiskt och en smula gothiskt på samma gång med den stansade ramen och de röda detaljerna! Vad snyggt du embossat, blir väldigt mycket effekt med det vita på vitt ark! Fjärilen i vellum är sagolikt skir och vacker!

  Kram

  • Tack, snälla du! Ja, det blev väldigt fin effekt med vit på vitt. Jag har sett så många fina kort på nätet där man bara använt vitt till olika lager och dekorationer och det blr ju så snyggt så jag ville prova något åt det hållet.
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × 4 =