Ett romantiskt kort till Alla Hjärtans Dag

*FAVORIT  I  REPRIS*
Av inspiratör Rosemarie, 2013

Hejsan!

Det har redan spridits en hel del kärlek och romantik här i bloggen och idag blir det mera av den känslan. Jag har gjort ett kort passande för Alla hjärtans-dag eller kanske ett bröllop. 🙂

Jag använde röd och kritvit cardstock till kortet, men för att ge den vita cardstocken mer liv, embossade jag med en swirlstämpel och vitt embossingpulver runt alla kanter. Slutligen embossade jag också ett litet hjärta mitt på kortet.

Dekorerade kortet med ett brett rött satinband som matchar de röda satinhjärtana. Jag använde också vit självhäftande pappersspets, vitt pärlband, stora röda rosor, rosknoppar och en charm med två hjärtan.Fjärilen är gjord av velum med en stans från Martha Stewart. Runt kanterna använde jag silverfärgat glitterlim och på kroppen satte jag tre små röda rhinestones.

Även insidan av kortet dekorerade jag med tre satinhjärtan.

Ha en underbar dag!!!

Kram Rosemarie!

 

Valentinkort – Valentine Card Scrapbooking

Hejsan!

Då det är Alla hjärtans-dag nästa vecka tänkte jag inspirera med ett kärlksfullt kort idag. Det blev ett kort med många lager och en väldigt kramgo kanin. 🙂

Kortbasen är av vit och röd cardstock och så använde jag det svartvita pappret Black Romance samt en liten bit av pappret Dream Roses från Magnolia. Runt alla kanter limmade jag silverfärgad Stickles och mellan de olika lagren av papper la jag lite gasbinda samt en kakservett som skymtar fram lite. Den kramgoa kaninen är färglagd med Distressrefillerna black soot distress ink refilloch Fired Brick.

Dekorerade sedan kortet med röda rosor i storlekarna mellan, små och mini. Till dem använde jag också grenar gjorda med en stans från Martha Stewart. I hörnen satte jag svarta halvpärlor för att matcha det svarta satinbandet, som den bjällra klocka.är fäst i.

Slutligen en bild på insidan som blev en förenklad version av framsidan.

Tack för att ni tittade förbi och ha en riktigt härlig och avkopplande helg!!!

Kram

Tag med mycket kärlek..

Hej igen!

Nu är jag tillbaka för att visa upp en mycket enkel tag ni kan göra med små spillbitar eller favoritpapper som ni försöker utnyttja vare liten cm av 🙂

Jag har använt mig av en färdig tag från butiken som jag färgat med Distress Vintage Photo. För att få en jämnt och fint resultat rekommenderar jag Ink Blending Tool med praktiskt handtag, men det går lika bra med en vanlig sminksvamp.

Jag hade en bit kvar av pappret Place In Time – February som jag absolut ville ha med. Tillsammans med en bit spets, den makalöst vackra Dies – Mega Fanciful Flourish från Cherry Lynn (ni måste bara ha den!!) rosor, vita pearls, en bit cs stansad med Martha Stewarts Doily Lace kände jag mig nöjd. Hjärtat kommer från egna gömmor, den har fått sig en omgång med Crackel Accent för att få en härlig effekt.

Hoppas jag har kunnat bjuda på lite ideér till ert skapande.

Vi ses imorgon igen, då jag tänkte blogga med en tavla i lite vårfärger.

KRAM DT-Maria