Ett papper – två kort

Hejsan!

Något av det bästa med DT-paketen är att man aldrig i förväg vet vad de innehåller. Det är som en liten julafton att öppna dem och innehållet blir alltid en wow-upplevelse. Något som dessutom är roligt är att de papper som jag själv nog inte skulle välja, visar sig ofta bli dem jag först scrappar med. Så var fallet med pappret Trail Mix från Bo Bunny, som det dessutom inte bara blev ett kort av, utan två:

Båda korten är gjorda av samma papper: kraftfärgad och ljusgrå cardstock samt det dubbelsidiga pappret Trail Mix från Bo Bunny.

Tack-kortet dekorerade jag med blommor från You Do och skelettlöv i koppar och beige som jag klippt till mindre format. Därtill också en bit snöre, rhinestones och så en liten fjäril från Pion Design. Texten är gjord med denna fina tack-stämpel från Reprint.

Kort nr.2 blev lite mera avancerad med flera lager uppbyggda med Distanskuddar. Här använde jag hörn– och bårdstickers i guld för att rama in kortet. Dekorerade sedan med en bit Satinband, pappersrosor brunaoch en gul ros samt grenar gjorda med en Martha Stewartstans. Texten är gjord med diesen Typeset Alphabet från Sizzix.

Ha en fin forsättning på helgen!

Kram

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *