Enkelt julkort

Hej på er!!
Idag tänkte jag visa er hur ni kan snabb-skapa ett julkort om ni tex ska göra många julkort eller helt enkelt vill att det skall vara lite enklare.
Man måste inte alls äga 1000 saker för att kunna skapa fina kort!
På detta kortet har jag använt mig av ett beiget och ett rött cardstock samt 2 mönster papper. De mönstrade papperen kommer från Simple storys och de har massor av fina papper som matchar varandra både med bilder som man kan använda sig av till korten samt mönsterpapper du kan ha som bakgrund.På mitt kort har jag först använt papperen Green Holly som bakgrundspapper och papperet 4×4 Quote & 6×8 Photo Mat Elements där jag klippt ut en bild som jag ville använda mig av. För att piffa upp kortet satte jag en röd ram bakom bilden av det röda cardstocket och sedan tog jagGlitterlim Platinum runt de båda mönstrade papperen för att få lite glitter med.
Stämplade ditt god-jul och sedan bara några fina röda halvpärlor i hörnen och vips har man ett jättefint julkort att ge bort!

Ha en skön söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Enkelt julkort”

 1. Profilbild för Stephi
  Stephi

  enkelt o snyggt

 2. Profilbild för Vivianne
  Vivianne

  Så enkelt, men sååååå fint.
  Måste fråga som nybörjare, vilken är bästa stämpeldynan för svart färg om man ska som du stämpla ”God Jul…” på färgat papper?

  Ha en bra kväll/Vivianne – nybörjar-scrappare =)

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Ska du bara stämpl en text så är det egentligen inte så noga VAd du har för stämpeldyna, det blir mer viktigt vad du använder om du ska MÅLA motiv beroende på vad man målar med.Men stämpla texter kan du göra med vilken stämpeldyna som helst.
   Kram MAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *