En tavla med Love

Hej!

Hoppas ni haft en mysig vecka och att ni myste lite extra igår på alla hjärtans dag. Vi hade en riktig mysig familjedag med bio och lek.

Jag förlänger kärlekstemat idag och visar er en tavla jag pysslat med ett tag.

Jag började med att måla en canvasduk med gesso, modelingpaste, Inka Gold Vax Silveri flera omgångar. Jag använde både pensel, en spackel och en liten träbit för att få till den struktur jag slutligen ville ha. Efteråt gav jag mig på tavlans huvudperson, ordet LOVE. Jag började att måla det med svart akrylfärg och fortsatte med att klä in det med decoupage papper. Ni fäster det tunna pappret med ettDecoupagelim. För att få lite extra lyster blandade jag Inka Gold Vax Silvermed lite vatten och sedan penslade jag det över bokstäverna.

Vad vore tavlan utan dekorationer….. Jag ville dekorera med någraros mullberry(såklart) och för att få dom att passa in så målade jag dom först med gesso och sedan förvandlade jag dom med olika sorters glitter och bling. På bilden ser ni vad jag använt: Gesso, silverkross, svart glitter, glitter och embossingpulver. För att få det att fästa 100 % avslutade jag med lite helt vanlig hårspray.

Här ser ni resultatet.

Blommorna och bladen limmades fast och som extra piff limmade jag fast chocolate pearlsoch kristaller från detta band.

Det var alla bilder jag tänkte visa er idag.

Jag önskar er en härlig vecka! Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *