En riktig prinsesstårta

Hej alla!

Idag bloggar jag en layout igen, med en god prinsesstårta. För det måste man ha på sin första födelsedag 🙂 .

 

Det finns ett så passande papper i butiken som jag använt, både med prinsess-tema och födelsedag på en gång. Dessutom i bårder, så man kan få många olika stripes i samma papper! Det kommer från Pion Design och heter passande nog My precious daughter.

 

Alla bårder och även fjärilarna har jag klippt ur från det pappret. Sedan har jag strukit lite svagt med vit gesso över papprena. Pappret jag har till bas är också ett papper från Pion Design som heter A Day in May- Writings.

 

Så kan jag naturligtvis inte hålla mig ifrån att skvätta med mister, så jag skvätte ut lite rött i Glimmer Mist-Santas Baby och lite rosa mist från eget pysselförråd 🙂 . Sedan vit gesso genom en mask, syns dock lite dåligt på bilden.

 

Runt layouten har jag ritat med svart penna och titeln är skriven med KaiserCrafts stickers-bokstäver. Och… höll på att glömma, ett tårtpapper bakom fotot, passar ju bra i tårt-temat 🙂

Men där har jag nog fått med allt. Så nu återstår bara att önska er en fortsatt go dag! Här är hur varmt som helst och det är nog så i resten av landet också 🙂

Kramar

Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”En riktig prinsesstårta”

 1. Profilbild för Karin
  Karin

  Jättefint! Stämningsfullt och rart med Pionpappren. 🙂

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så mycket 🙂 !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *