En liten LO

Hejsan på er där ute!!

Nu är det onsdag igen och jag har ett litet inlägg som jag tänkte visa er idag och det är något som jag gör alldeles för sällan, nämligen en LO. Jag vet inte varför jag inte gör fler för när jag väl håller på med det tycker jag att det är roligt men det är ju just det där med att komma igång!

Jag gillar att fästa mina LO,s på Glitter sprayfärgså att jag kan ta dom uppe hela tiden och det är så mycket roligare än att ha ett foto i en vanlig ram.

lo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har använt 2 st cardstock i olika gröna nyanser dom mönstrade papperna kommer från Reprint och heter Vintage Rose Collection – Romance, Vintage Rose Collection – Pink Rhombs.

lo3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har använt mig av ett distressverktyg för att slita och göra kanterna på kortet lite trasiga efter det har jag färgat in kanterna med Distress Ink – Vintage Photo och sedan har jag dekorerat med 4 st metallhörn för att rama in själva kortet.

lo5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Övriga dekorationer ni hittar på mitt alster är en annan variant av metallhörn, Rhinestones mintgröna, Rhinestones silver, Rhinestones hjärtan,

lo4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har även stansat ut 2 fjärilar med en stans från Martha Stewart, sen har jag givetvis smackat på med lite blommor som Rosenknopp, Paper Blooms vit, Ros korall, Ros toffee, blad.

 

Sådär då tackar jag för mig kul att ni kikade in så ses vi nästa vecka igen!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *