En liten julklappsask

Hejsan!

Nu är jag tillbaka i rutan igen och har ett litet inlägg att bjuda er på, jag tänkte fortsätta lite mer med jultemat och göda er med inspiration tills det är dags för dopparedagen.

Jag fick en liten ide förra veckan som började växa fram till en större tanke och sedan började jag fundera på hur jag skulle gå tillväga för att skapa den.  Min tanke va att göra en box som ska se ut som en julklapp som man kan öppna på mitten och låta sidorna falla isär.

 

Eftersom jag inte hade någon mall utan blott bara en suddig bild i huvudet så tog det lite mer tid än jag ville och därför hann jag inte göra klart min egna mall som jag tänkte visa er.. Ska försöka få med den tills nästa vecka med mått och lite sånt men på ett ungeför så det ni ju hur jag gjort.

julklapp1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Själva bandet på paketet är ju det som håller ihop hela boxen och ett band är bara för dekoration och sitter fast hela tiden medan den andra kan man som sagt ta bort så man kan öppna den.

julklapp4

 

 

 

 

 

 

 

Min tanke va att man skulle kunna lägga något litet i boxen som man ska ge bort eller så skulle man kunna utveckla den på annat sätt och göra något att ha i mitten.  Jag valde att bara sätta en bild på en tomte och sedan 2 julhälsningar inuti boxens sidor så att jag kan lägga min gåva i mitten.

julklapp5

 

 

 

 

 

 

Material från butiken:

Cardstock: Canvas – White, Red Devil

Mönstrat papper: Maja Design – A Gift for You – Bouquet of Poinsettias, Kaisercraft – Home For Christmas – Season, Pion – Christmas in Norway – Images, Kaisercraft – Home For Christmas – Eggnog

Dekorationer: Blommor YD, Rhinestones – Red

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En liten julklappsask”

 1. Profilbild för Lillemor
  Lillemor

  Hej. Jag bara älskar denna asken. Jag skulle så gärna få måtten på denna. Helt underbar.

  Kram Lillemor

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Hej!
   Hade helt glömt bort tutorialen, men kommer sätta mig med i veckan och lägga ut!
   Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *