En liten eftersläntrare

Hejsan!

Idag kommer ett litet gäst-besök från mig, tidigare DT-Rosemarie, för att visa en altrad chokladask. Den skulle ha visats före jul egentligen, men då saknades de rätta diesen för att göra den klar, men som tur var kom tomten med diesen på julafton… tänk att han kan veta vad man önskar sig… 😉 Så då visar jag asken nu istället.

IMGP4087Chokladasken är en kub från Lindt och papprena jag använt för att klä den ärcardstock samt ”Stripes” från Bo Bunny. (Tomtbilderna är från ett annat Bo Bunny ark som tyvärr redan är slut, men det finns som alltid många andra alternativ att fynda i butiken)

IMGP4093

Ramarna av cardstock är gjorda med diesen ”Fleur De Lis Squares” och ”Stately Circles” från Spellbinder. Jag dekorerade asken med stickershörn och bårder i guld, samt vita halvpärlor.

IMGP4086

Blomman är gjord med dies ur mina egna gömmor, men det finns flera fina stansar i butiken som kan användas för att göra liknande blommor. Till blomman och till den lilla tagen använde jag också de små rester som blir kvar när man tar loss hörnstickers från sitt ark. Slutligen är grenarna är gjorda med stansen Branch Punch från Martha Stewart.

Ha det så gott och stor kram

Rosemarie
dt_bild_rosemarie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”En liten eftersläntrare”

 1. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Helt underbar ask!!! Superfin!
  Kram Sofia/Fialisan

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Otroligt vacker och du har verkligen fångat upp det guldfärgade i själva asken med perfekt matchning av papper och dekor! Snyggt att du använt svart cardstock, väldigt effektfullt!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *