En liten brevlåda…

att fylla med julgodis har jag gjort till idag. Mottagaren får dock inte öppna brevlådan förrens på julafton :-). Mallen till den här lilla brevlådan finns här.

Papprena jag har använt är Reprints Friends till lådan och Grunge till locket. Bilderna på fram och baksidan kommer från klipparken Angeltags och Tomtetags”. Alla kanter har jag embossatmed guldfärgat embossingpulver.

Locket och baksidan dekorerade jag med stora bruna rosor, mellanstora nougatfärgade rosor från Inkido samt små cremefärgade rosor från Reprint. Använde också blad från Primas Spelndor Maple. Jag gjorde en rosett av brunt rutigt band och fäste en stor cardstocki den.

I alla hörnen fäste jag mörkbruna halvpärlor. På alla blommor har jag också penslat lite guldfärgat glitterlim.

Ha en underbar lördagklväll!!!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

9 svar till ”En liten brevlåda…”

 1. Profilbild för Nina
  Nina

  Jag blir så imponerad varje gång jag kikar in. Alla ni DT är såå duktiga. Den här brevlådan är såå fin och helt otoligt vacker dekorerad. Kram Nina

 2. Profilbild för Hanna!
  Hanna!

  O helga natt så fin! Jag tycker det är så himla häftigt med de dekorerade brevlådorna som man ser överallt! Men jag har aldrig provat på att göra en själv… Tack för lite hjälp på traven! 🙂 //Hanna

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Vikningen till brevlådan är väldigt enkel, så prova! Den här blir lite mindre, men man kan lätt ändra på måtten så att den blir tillräckligt stor för att rymma t ex 15×15 cm kort.
   Kram
   Rosemarie

 3. Profilbild för Inga
  Inga

  I en så vacker brevlåda…gör det inte så mycket om det även kommer räkningar.
  Kram Inga

 4. Profilbild för Maja
  Maja

  Wow! Vad snoffsigt 😉 Jag älskar alla färgerna, skulle också vilja testa på att göra en sådan… Men kommer nog inte bli lika fin som din 😀 Kram

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Ja prova att göra en! De är enkla att göra och roliga att dekorera 🙂
   Kram
   Rosemarie

 5. Profilbild för Lena
  Lena

  Oj va fin! Vilka vackra detaljer!

  Kram Lena

 6. Profilbild för Johanna1978
  Johanna1978

  Mycket vackert!

 7. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Oj så läcker!

  Blir nog svårt att hålla fingrarna i styr ända tills på julaftonen när den ser så mumsig ut. Många vackra detaljer att vila ögonen på, jag gillar verkligen blomsterarrangemanget som vilar på det julrutiga bandet, supersnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *