En fotolykta av cd frodral

Hejsan!

Varmt välkomna in i mars och in till bloggen idag, hoppas att ni har haft en trevlig vecka sedan sist. Nu har det ju varit och till och med är sportlov lite överallt i landet så då kanske ni har haft lite extra tid för pyssel för er själva eller kanske även med barnen.

Idag tänkte jag visa er en liten sak som jag har pysslat ihop och det är nämligen en fotolykta av tomma cd fodral.

Det första som jag gjorde när jag började med detta pyssel va att plocka ur fodralen så att dom va helt tomma. Efter det så har jag målat ett tunt lager med lim på insidan av bakstycket, och detta för att färgen skulle fästa bättre på plasten. Färgen jag har använt mig av är Distress Paint – Metallic Antique Bronze och detta gjorde jag för att få ett härligt och mysigt sken från lyktan.

Jag har inte velat dekorera med massa som jag brukar utan jag har enbart dekorerat med 2 olika färger av stickles Golden Rod och Platinum. Fotona har jag fäst med Glue Dots för att jag lätt ska kunna byta ut dom om jag vill. För att få ihop lyktan så har jag limmat ihop kanterna med en limpistol, men se till att öppna luckan så att man inte limmar fast den för då kan man inte sätta fotona på insidan.

På ett av fodralen så har jag målat på båda insidorna för att där har jag inget foto för där har jag stämplat barnens namn med ett clearstamp alfabet och sedan återigen dekorerat med stickles.

Sådär då var jag klar för idag nu ska jag njuta av min fina lykta och av fotona av mina barn på en och samma gång!

Många kramar DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *