Dubbelt Z-kort

Hej!

Idag kommer det ett kort från mig. Jag har gjort ett Z-kort fast i dubbelt format. Ett väldigt bra kort att göra om man behöver mycket plats att skriva hälsning på då det blir många sidor :).z dubbel aaCardstocken jag använt heter aqua. Det mönstrade pappret kommer från Bo Bunny och heter Star Crossed-Love. Alla kanter har jag distressat med Distress Ink Vintage Photo.

z dubbel aaa Inuti kortet sitter ett tårtpapper och även ett i en annan form på utsidan. Längs överkanten på kortet har jag satt sirlig spets. Och här vill jag passa på att tipsa om Aleenes Tacky Glue (jag har använt fast grab). Riktigt bra lim som finns till bra pris i butiken.

z dubbel aBlomdekorationer i lila och aqua och fjärilar i turkos på framsidan. Samt lite rosa ihoptussad sytråd.z dubbel aaaa Och sedan en stor charm i form av en bjällra klocka.. Marmoreringsfärg kommer från Reprint.z dubbelDen runda cirkeln har jag tryckt ut med en cirkelpunch och stämpeln kommer från egna gömmor. Men i butiken hittar ni massor av fina stämplar.

Och med det tackar jag för mig för idag. Och nu när påsken närmar sig med stormsteg kommer det bli påskpyssel framöver 🙂 .

Ha det bra allihop!

Kram Fialisan

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Dubbelt Z-kort”

 1. Profilbild för DT-Mamman!
  DT-Mamman!

  Mycket snyggt!! Gillar verkligen vikningen och färgvalet. Jag tycker mer och mer om turkos, men har lite svårt för att scrappa med det, men du gav mig mycket inspiration!

 2. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Tack så mycket!!!! Så glad jag blir!!! <3

 3. Profilbild för Charlotte backström
  Charlotte backström

  Hej
  Verkligen fint kort, finns det någon chans att du kan skriva ut måtten samt vart man viker vilka cm eller inch. Vore tacksam då det blir lättare än att pröva sig fram.

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack! 🙂
   Absolut! Det ska jag fixa 🙂 .

 4. Profilbild för Britt
  Britt

  Hej!
  Vilket fint kort i härliga färger och fint dekorerat!
  Jag undrar oxå om det finns ngn möjlighet att få en ”tut” på detta vackra kort
  Bitte

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack så mycket!
   Det ska jag ordna en beskrivning på 🙂 .
   Mvh Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *