Dubbelt chokladkakekort

Hallå!

Idag tänkte jag visa er ett kort med en liten speciell tvist nämligen ett dubbelt chokladkakekort med vackra papper från Maja Design! Längre ner i inlägget hittar ni mallen till kortet samt en material lista från butiken.

chokladkort5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måtten på askarna är perfekta till Marabou Premium chokladen men det finns säkert fler sorter i samma mått, bara att kolla i affären=)

chokladkort3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till detta kort går det åt 2 cardstock i samma färg till basen och jag valde vitt för att sedan fortsätta dekorera kortet och askarna med andra färger på cs och mönstrade papper från Maja Design.

chokladkort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta kort är ett perfekt kort att ge bort till någon man tycker om och någon som man vet gillar choklad, jag lovar dom kommer bli så glada! Det bästa med denna vikningen var faktiskt att den inte var så svår och faktiskt så tog det inte så lång tid att göra det heller.

Mallen jag gjorde glömde jag GIVETVIS ta kort på för det är ju samma som jag gjort kortet med… Suck! Så alla mått sitter så fint på print på insidan, så jag hittade en bild på nätet som jag fick använda istället.

mall chokladkortmallchokladkort3CHOKLA~3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som sagt du behöver 2 st cs som du skär ut i måtten 24 x 23,5 cm och sedan bigar du efter måtten som du ser på bilden. Sedan så klipper du bort dom bitarna som visas på bilden här under, sen är det bara att börja vika! Tänk bara på att bitarnas ryggar ska tejpas ihop och sedan vik ihop askarna så att kortet likna en bok.CHOKLA~2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Material lista

Cardstock:Smoothies – Walnut Cream, Canvas – Nixon, cardstock

Mönstrade papper: Maja Design – Coffee in the Arbour – Rose Garden, Maja Design – Coffee in the Arbour – Raspberries

Stämpel: Reprint All You Need Is Chocolate

Dekorationer: Rhinestones Strips – Silver, Vintage Foton A4 Reprint, chocolate pearls, Curl Rose – Ivory, Mulberry Ros -Ljusrosa, Blommor YD – Burlap Dahlia, Barnkalas

Ha en skön dag!

DT Sophie

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *