Dörrkransar med halmstomme – Julkrans

Hej på er!

Nu börjar i alla fall jag känna av julruschen. Mycket som ska hinnas med innan den 24:de. Pyntet är ju en av dessa bitar som jag älskar att hålla på med! En välkomnande dörrkrans är aldrig fel tycker inte jag. I år har jag gjort två stycken av  fina halmkransar. En till mig och en till min mamma.

Grankvistarna jag har använt på kransarna kommer från en gammal krans jag hade hemma, men det finns fina grankvistar hos Kristinas. Kransarna har jag sedan pyntat lite olika. Kransen som hänger på min dörr vet jag kommer att få stå ut med hårda vindar så jag valde att inte sätta fast så många bär och kottar på den. Medan den min mamma ska ha fick mycket bär och kottar. På skylten har jag skrivit med en metallic guld penna.

Min tanke med kransarna var att skapa en känsla av att det i närheten bor en liten tomte som lämnat kvar sin kälke. Kanske har den använt stegen för att krypa undan…

Det som känns som en stående punkt på mina julprojekt i år är snöpastan som jag inte kan få nog av. Jag drog den över grangrenarna och la den som små drivor på dekorationerna. Som avslutning limmade jag fast ett rött band längs upp på kransarna.

Med detta inlägg vill jag önska er alla en riktigt God Jul

Kramar DT – Nettan

Materiallista:

Halmkransar

Grankvistar

Röda bär

Kottar

Guld penna

Stege

Skylt

Kälke

Skidor

Snöpasta

Rött band


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *