Djupt ramkort med Bo Bunny

Vårvintern är här och för skidåkare är det en underbar tid med de mildare temperaturerna. En kollega till mig fyller år och eftersom hon gillar att åka skidor (och jaga älg) så skapade jag ett maffigt kort på det temat. Det perfekta designarket för skidfantaster är Bo Bunnys Lodge!

Kortbasen är grå cardstock och jag har har använt ramkortsteknik för att skapa fönstret på kortets framsida.

De frostiga blommorna är skapade med hjälp av bazzill cardstock och dien Creatables Poinsetta från Marianne Design. I mitten av blommorna har jag fäst blå pearls. Övriga blommor kommer från Mönstrade Scrapbooking papper med undantag för de små rosorna och de gröna bladen.

Sötnosen som tittar fram ur fönstret är Walter The Moose från Magnolia. Han finns tyvärr inte längre i butiken, men många andra fina Magnolia-motiv finns. Motivet är färglagt med Promarker: (Flexmarker Linnen), Putty, Tan, Promarker, Promarker, Walnut och Burnt Umber.

Kortet hålls samman med vita spetsband och insidan är klädd i arket Barnwood and Doilies från Little Yellow Bicycle. Swirlar och text är från privata pysselgömmor och varm-embossade med VersaMark och vitt pulver. Med en makeup-svamp har jag färgat in text och mönster med distress ink Broken China.

Mottagarens namn har jag stansat ut med dien Upon A Time från Tim Holtz. Bokstäverna är täckta med Crackle Accent. De glittriga siffrorna på skidorna är stickers. På kortets rygg har jag fäst blomformade brads från YouDo.

Varmt tack för titten, ha en riktigt skön helg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Djupt ramkort med Bo Bunny”

 1. Profilbild för Eva Lundbladh
  Eva Lundbladh

  Jättesnyggt!!!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar så mycket! =D

 2. Profilbild för allram
  allram

  Såfräckt att göra blommor i vellum. Det måste jag absolut göra en dag.

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Jaa, de blir jättefina! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *