Djungelkort

Hej på er.

Hoppas ni har det bra och att ni inte glömmer bort att höstpyssla lite innan det är dags för julpysslet. I mitt senaste DT-paket så fick jag ett jättefint höstigt mönsterpapper från Maja design och av det så vek jag ett litet ramkort. Inne i ”ramen” använde jag ett mindre mönsterpapper som kommer från detta block. Istället för hösttema på kortet så blev det ett djungelkort då jag hade en det dekorationer som passade till det.

Mönsterstämplarna kommer från Magnolia och i butiken hittar ni många fina motiv. Jag har målat mina motiv med distresser och dom kan man köpa till jättebra pris i butiken.

Ni ser rosor samt blommor från detta kit. Jag har med en liten fjäril och några rhinestones, den fina bladrankan hittar ni här.

Gräset har jag gjort med en die från mina egna lådor men denna passar utmärkt att göra gräs med. Ha en fin fortsättning på veckan och var rädda om er.

Kram DT-Linda


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Djungelkort”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Här kommer ett glatt djungelvrål från mig…WOW så läckert ditt ramkort är, ramkortsvikningar är en favorit och du har verkligen byggt upp en hel djungel med innevånare på ditt kort!! Banden med blad blev helt perfekta till temat, nu har du gett mig massor med idéer och inspiration!

  Ha en fantastisk helg, kram!

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Vad kul att du gillade det, och att jag kan skänka lite inspiration tillbaka till dig för du ger mig en hel massa me sån genom dina fina alster, ha en toppenhelg kram linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *