Pyssel – Det är så otroligt KUL med träföremål

I vår nya Pyssel kategori hittar du många roliga föremål till dina DIY projekt. Trä är ett fantastiskt hobbymaterial att pyssla med.

Trä är lätt att forma och förlåtande när man råkar göra fel. Antingen kan man behålla den vackra träådringen synlig, eller måla över med täckande träfärg så som hobbyfärg, akrylfärg eller sprayfärg. Man kan också limma fast Scrapbooking Papper och göra fantastiska trä kokböcker, eller varför inte småmöbler av kejsarträd, dekorerade på samma sätt. Inka Gold Vax Silver är nog bland det lättaste sättet att färga in trä för att få ett fantastiskt resultat. Rekommenderas!

Tips! Julpyssla ihop en egen lykta med vellum och glasspinnar!

Den kvadratiska lyktan till värmeljus är tillverkad av glasspinnar, som är ihoplimmade med limpistol. På de fyra invändiga sidorna limmas bazzill cardstock fast, kronhjorten sätts i halva träpärlor och monteras i lyktans botten.

Träbokstäver i olika storlekar – perfekt att måla med akrylfärg!

Välj mellan olika storlekar och stilar!

Julpyssel-tips med våra nya trä-föremål!

(Klicka på bilden för att komma till produkten!)

Måla krukorna med akrylfärg. Spä färgen med lite vatten, för att få en tunnare färg, och se träets naturliga ådring. Håll det stilrent med naturlig träfärg, matchat med koppar. Underbart vackert och klassiskt vid juletid! Vem bor här? Kan det vara hustomten? Låt barnen få vara med och skapa ett litet tomtebo. Sätt samman delar, måla och dekorera. Det ingår till och med en liten ljusslinga! Måla en egen te-låda och ge bort i julklapp! Underbara julfat med levande ljus! Hjärtat målas och dekoreras med naturföremål, julkulor och ljusglas. Avslutas med ett lock av stjärnstrimlor.

Vid jul handlar det väl om tradition för de flesta i Sverige. Mycket av dekorationerna i hemmet består av plast, så som julkulor och till och med plastgranen.
Kanske är det dags att ersätta dessa massproducerade produkter med hemgjorda ljusstakar och julkulor? Oavsett, så är det roligt att pyssla!

Hoppas ni har en trevlig och pysslig jul!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *