Det närmar sig för student

Hejsan!

Nu börjar verkligen tiden dra ihop sig för alla skolavslutningar och studenter, så då tänkte jag bjuda er på lite inspiration till just ett studentkort.

student9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studenten är ett roligt och viktigt minne här i livet så ett handgjort kort är alltid väldigt uppskattat! Jag har valt att skapa med traditionella färger vid studenten som är gult, blått och vitt för det är dom färgerna som för mig är student.

student3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortstommen är ett vanligt vitt cardstock och sedan har jag även använt ett gult och ett blått cardstock, och dom mönstrade papperna på kortet kommer ifrån Maja Design och Reprint.

student6

Detta kort tyckte jag va väldigt roligt att dekorera för att det skulle vara väldigt festligt och jag hade fina dekorationer som passade klockrent ihop. Champagneflaskan, glasen och bubblorna är knappar som jag har satt dit för bubbel är ju ett måste på en sådan här tillställning. Blommorna är pappersblommor, blå rosor fast dom blåa nyanserna jag har använt kommer från mina egna gömmor och så har jag givetvis använt små söta Blad scrapbooking.

student1

För att rama in mina mönstrade papper så har jag satt dit en remsa med rhinestones silverrunt om kanterna.

 

Detta va allt för mig idag njut av resten av veckan så ses vi återigen på onsdag med nytt alster!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *