Dekorerad bokstav till lilla J

Hej!

Idag har jag altrat en bokstav, jag valde bokstaven J. I butiken finns massor av bokstäver och även siffror.

2014-08-27 12.27.23

 

Jag har smetat på modelling paste på pappbokstaven för att få en ojämn yta. Sedan har jag sprayat med Prima Color Bloom spray i nyanserna peony och cotton candy.

Jag har distressat kanterna något med Distress Ink Vintage Photo samt virat silvertråd runt bokstaven.

 

2014-08-27 12.27.52

 

Som dekoration har jag en söt liten fågel (Bird Brain) och såklart massor av blommor, nästan alla har jag färgat in med Color Bloom spray i färgerna peony, cotton candy och gold foil. Det är följande blommor som finns med, cremefärgade rosor (sprayade med color bloom spray), rosa rosor , vit infärgad tygros från Prima (tyvärr finns den ej kvar i butiken, men det finns över 200 andra blommor att välja på flera olika dekorationsblommor!)

 

2014-08-27 12.27.47

 

Bakom blommorna sitter rosa pistiller och silverfärgade blad. Bokstäverna ”Precious” är stickersbokstäver från KaiserCraft, och jag strök lite över dom med Color Bloom spray för att få dom aningens rosa. Och på toppen har jag stuckit in två rosa hattnålar.

 

2014-08-27 12.27.34

 

Och med det hoppas jag att jag inspirerat till att altra lite bokstäver, kanske till barnrummet eller varför inte till tvättstugedörren eller WC? 😉

Hoppas ni kikar in igen nästa vecka då det blir mer härliga Color Blooms 🙂

Kram

Fialisan

 

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *