De sista julkorten

Hejsan!

Äntligen 1:a advent och nedräkningen till julafton har börjat och som vi har sett fram emot det i vår familj!!! 🙂 I år har jag fått göra extra många julkort och fick då börja med julkortstillverkningen redan i augusti så därför är det lite extra skönt att nu äntligen kunna säga att alla julkort är klara för denna gång, tjohoo. Så idag tänkte jag visa mina sista julkort för detta år:
Först dessa två kort, som gjorde jag i exakt samma stil, men genom att använda olika material så blev de ändå olika. De vackra metallhörnen sätter därtill pricken över i-et på dessa kort genom att rama in dem.
Till det här kortet använde jag vit, ocra och vinröd cardstock, vit spets, jutesnöre, metallhörn, embossingfolder från Nellie Snellen, grankvistar gjorda med dies från Tim Holtz, julstjärna gjord med dies ur mina egna gömmor, guldfärgad halvpärla.
Och till det här kortet använde jag vit och röd cardstock, röd organzaband, jutesnöre, metallhörn, embossingfolder från Nellie Snellen, grankvistar gjorda med dies från Tim Holtz, och en silverfärgad rhinestone.Det allra sista julkortet gjorde jag med papper från en av Maja Designs äldre julkollektioner. Det blev ett lite ovanligare kort som hålls stängd med hjälp av magneter, som jag gömde under mönsterpapperna.
Materialet till detta kort är: vit, grön och brun cardstock, mönsterpapperet ”I wish you lots of love and happiness” från Maja Deisign, bilder från arket ”Ephemera Die Cuts”, spets, chocolate pearlsgrankvistar gjorda med dies från Tim Holtz, jutesnöre och små powermagneter.

Det var allt för idag, men nästa vecka är jag tillbaka med igen och då med ett par tomtar. 🙂 Ha nu en underbar 1:a advent!!!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”De sista julkorten”

 1. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Helt underbara julkort! Sååå vackra:)
  Kram och ha en fin vecka!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack!!! Ha en fin vecka du med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *