Dags för student – Champagne i Pringles Burk

Hej på er!

Då var vi redan framme vid Kristi himmelsfärd imorgon och jag ska gå på 4 dagars välbehövlig ledighet. Så beroende på väder och vind får vi se om det blir lite inne eller ute-pyssel. MEN idag tänkte jag faktiskt smygstarta med ett studentpyssel.

Jag tänkte föst att jag skulle dekorera en liten bubbel flaska som man kan hänga runt halsen, men sedan hittade jag en mini pringlesburk som gjorde att jag kom på andra tankar. Jag gjorde små hål på båda sidorna och sedan satt dit ett band så att man kan hänga hela burken eller röret om halsen.

Jag valde istället att dekorera den med både cardstock och mönstrade papper, men eftersom röret är så litet så gick det inte att gå bananas utan lite enkelt dekorerad i blåa och gula färger.

Det finns så mycket att pyssla med kring studenten, inbjudningar, dekorationer, kort och massa annat så det gäller att börja planera i tid.

Min äldsta går bara första året så än har vi några år på oss men han ville gärna ha något roligt att hänga på sin kompis som springer ut, så det är klart man knåpar ihop nåt.

Material från butiken:

Cardstock:

Bazzill – Canvas – Arctic

Bazzill – Canvas – Yellow

Mönstrade papper:

Dom mönstrade papperna är från Reprint men fanns tyvärr inte i butiken men det finns andra istället.

Övrigt:

Tygrosor av Satin – Mörkblå

Florella Mullberry Blad

Sidenband Med Prickar – Gul

Sidenband Med Prickar – Blå

Halvpärlor – Craft Consortium – In The Forest

Tack för du kikade in!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *