Canvastavla

Hej hej!

Hur står det till mer er pysseltokiga där ute? Hoppas att allt är bra och att ni pysslar lite trots att värmen och sommaren har kommit. Men man märker ju att det inte allt blir lika mycket nu när solen är framme, fast när man sätter sig så får man hålla på lite extra länge istället så att man får ut sina kreativa idéer ordentligt.

Idag tänkte jag visa er en LO som jag gjort och satt på en canvastavla, och denna tavla ska jag ge bort till en speciell person som jag hoppas ska tycka om den. Som ni ser så är det många klockor på tavlan och det är för att klockor va och är en väldigt stor del i av personens liv.

canvastavla2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är en väldigt personlig present som jag hoppas kommer betyda mycket och det är just det som är så speciellt med att kunna göra någon glad med en sådan gåva man har gjort själv.

Det blev inte så mycket dekorationer eftersom jag dekorerat mest med utklippta klockor från ett papper från Kaiser Craft och sedan satt dit med olika häftkuddarför att få lite dimension på det hela.

Material från butiken:

Cardstock: Bazzill Dotted Swiss Cardstock

Mönstrat papper: Bo Bunny – Heritage , Bo Bunny – Heritage – Roots

Övriga dekorationer:  Blad,   Mulberry Ros – XL, (som jag mistat med  Prima Color Bloom Spray – Tea Stain),Röda Rosor, Pearl Strips Kaisercraft, Distress Ink – Vintage Photo, Comfort Craft Distressing Tool

Nu har jag 3 arbetsdagar kvar sen går jag på 4 veckors semester så då ska jag njuta av sol, värme, bad och givetvis en del pyssel.

Ha det så bra så ses vi om en vecka igen!

kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *