Bröllopskort i lavendel

Då var Pingsthelgen över vilket brukar vara startskottet för sommarens alla bröllop.

Denna sommar väntas inga bröllop men däremot fick jag förfrågan om att göra bröllopskort till två lyckliga par som i lördags lovade varandra evig trohet och ett liv tillsammans och självklart så kan jag ju inte tacka nej till ett sådant ädelt uppdrag!

Jag tänker visa det ena kortet för er som går i lavendel/lila- toner:

Jag fick så fina papper från 49 and Market i mitt senaste DT-paket och ett av papperna- Beauty Abound passade perfekt till kortet.

Jag har valt att dekorera både in och utsida med pappret så nästan hela arket gick åt. Jag matchade mönsterpappret med ljuslila och ett pärlemofärgat cardstock.

Ett av önskemålen var att namnen på brudparet och datumet skulle finnas med på framsidan och för att framhäva dom vevade jag ut 2 stycken ramar med hjälp av en dies och min kära big shot.

Bokstäverna är glittriga alfabet stickers som matchades med bokstäver från egen gömma.

Jag valde att dekorera ganska enkelt med rosor i olika storlekar, blad och lila små mulberry blommor. Ett par lila rhinestones, stickles glue och ett lilafärgat sidenband gjorde kortet komplett.

På insidan placerade jag en uppstämplad dikt på ena sidan och sedan plats för en personlig hälsning på den andra. Här har jag använt en rektangulär dies  och lite distressdyna till kanterna.

Det var allt jag hade att visa er idag, hoppas ni får en fin vecka!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *