Bokkort med jultema

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er, själv har jag hunnit ligga både i maginfluensa och den vanliga förkylningsinfluensan och är ännu inte helt kry. Men att vara hemma och ta det lugnt har gjort så att det har sugit till i pysseltarmen ordentligt, när jag väl fick tillbaka energin.

Så idag tänkte jag visa er ett litet julkort eller mitt första för i år, och det blev i form av ett bokkort.

bokkortjul1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är ju lätt så att man blir lite mättad på julkort efter ett tag men börjar man bara i tid och inte behöver stressa så tycker jag inte att man får den känslan lika snabbt, gäller bara att ta det lugnt göra några i taget och inte stressa.

bokkortjul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokkortet tycker jag är mysigt för att man kan lägga i en liten överraskning eller en liten julklapp till den man ska ge. Själva vikningen är väldigt rolig att ta sig an och är inte alls för svår utan det gäller bara att vara noggrann och följa instruktionerna som följer tutorialen.

Inne i boken så har jag hängt 3 st bjällror så att när boken är stängd och man skakar den så kan man höra bjällrorna klinga.

 

På sidan mitt emot själva boken så har jag gjort en ficka som man sedan kan sticka ner en tag med sin lilla julhälsning på.

bokkortjul7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Material från butiken:

Cardstock: Bazzill – Smoothies – Coconut Swirl,  Pine Needle

Mönstrade papper: Maja Design – A Gift for You – Given From the HeartMaja Design – Gammaldags Jul – JulbordPion – Christmas in Norway – ImagesPion – Christmas in Norway – Tags

Dekorationer: Blommor YD – ChristmasBjällrorBand Set

Övrigt: Mod Podge limlack, Distress Ink – Vintage Photo 

Detta var alltför mig för idag men nästa vecka så ses vi igen med nya alster och nytt pyssel att sätta tänderna i, hoppas ni får det bra tills dess!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *